Rabu, 27 Mac 2013

I'm back!!!!

Assalamualaikum & slm sejahtera utk semua...

Lamanye Cik Mar menyepi kan...hampir 2 thn lebih!!!
Huhu...actually dh lama teringin nak berblog kembali, tp disebabkan masa x berapa nk mengizinkan, so asyik tertunda aje..

Dalam masa itu jgk banyak perubahan yg berlaku pd diri Cik Mar..
Perubahan dari segi kehidupan dan juga kerjaya...
Alhamdulillah, kdg2 apa yg kita x jangka itu yg sebenarnya telah tertulis & tersurat dlm  kehidupan kita.. Sbg manusia kita hanya merancang, tp Allah S.W.T yg menentukan segala-Nya yg terbaik utk kita. Insya-Allah...

Ok la, nanti ada masa Cik Mar akan update segala rentetan dlm kehidupan Cik Mar.. Walau x sepenuhnya tp sedikit sebanyak Cik Mar akan cuba utk aktif berblog kembali, walaupun kehidupan n kerjaya Cik Mar sekarang ni membataskan masa utk Cik Mar berblog..hanya sekadar utk berkongsi suka duka dlm kehidupan....

Jumpa nanti !!! =)

                                         Bersama rakan sepasukan (dari kiri) :
                                           Cik Mar, cik hanim & Pn. Francisca





1 ulasan:

probakti 21 berkata...

Tu lah,lama benar tak dengar kabar...dah merajuk ke,settle down ke,kalau nkawin tak ada kad pulak....keluar negara ke,entah...ni tiba2 timbul semula...

Apa2 pun selamat berblogging semula...see you then

Ps: Kita pun jarang2 menulis ...limited sangat...