Selasa, 14 April 2009

continue silat - kelas yg terakhir..

Smlm pegi kls silat yg last utk sem ni..ingtkn nk bg2 hamper je,rupenya blaja lg smlm.nsb baik x pkai bju kurung.hehe..Owh,lupa lak nk bgtau, mase hari Ko-kurikulum khamis lps, Silat Gayung Fatani dpt tempat ke-3 bg kategori aktiviti dan persembahan..kire ok la 2 kan.Tmpt 1st dpt Silat Cekak Hanafi n 2nd place Pendidikan Luar. pada kls silat smlm, smpt gak praktis skali lg ape yg telah kami pelajari pd semester ni.Cg. roslan ade gak bg beberapa tips terakhir utk kami semua..Amat berguna skali tips2 yg cg berikan tika berada disaat2 genting.





Cg. Roslan sdg beri tips2 utk berhadan dgn musuh




















Demonstari ragut...

Banyak jgk tips2 yg diberi oleh cg. Roslan smlm.time kasih bnyk2 cg..lau kt luar kena byr dlu ni bru leh dpt ilmu n tips2 ni..pd kengkawan yg x dtg 2,rugi tau..kate cg Roslan lg,bile kite dh ada ilmu silat ni, x leh lak nk smbg atau bongkak n jgn skali2 nk tunjuk kehebatan kite tanpa bersebab..seelok2nya gunalah time yg sgt2 genting utk membela diri kita dan menyelamatkan nyawa.lau x de bersebab 2 x yah la nk ex sgt ok!awk 2 bukannye hebat sgt pun.!cg Roslan yg kate ni.hehe..)Lps hbs praktis sedikit-sebanyak, tibalah mase tuk buka hamper yg dpt ari 2.bg2 makanan la kan..





hamper yg kitaorg dpt.Besar x???



Duk agih2 hamper.mm..cmne nk bg ni ek?




Bergambar kenangan buat kali terakhir...



Agak2 lps ni bile lg kite semua nk jmpa ye..lau terjmpa kt mane2 tu jgn la segan2 tegur2 la k..Thanks bnyk2 bt Cg. Roslan yg x jemu2 mengajar kami semua.Mntk halalkan ilmu yg diberikan kepada kami ye.x lupe juga buat Shahril, selaku pembantu cg, terima kasih jgk kerana sudi ajar kami (terutama ajar warm-up sblm berlatih silat).pnat 2ul warm-up dgn Shahril ni.hehe...Utkt kwn2 yg lain, semoga maju jaya dlm ape jua yg dilakukan.Take care k... (^_^)

4 ulasan:

xmamatx berkata...

haih, sudah pandai bersilat ya?

Marini Mohamed berkata...

ckit2 blh la..blaja yg basic je mamat.nk ilmu tinggi kenala bnyk blja lg.. =)

MAHARCINTA berkata...

wahhhh..nak jugakk gambar nie.nk masukkan dlm blog gakkk..hehehehe...(n_n)

Cik Mar berkata...

hehe..blh je akk.copy paste jela ye =p